Kuna juba mõnda aega oli plaanis teha jälle midagi päikesekuivatatud tomatite ja kitsejuustuga, siis otsustasin proovida neid quiche-i sees ja tulemus oli erakordselt mõnus. Seda pirukat teeme kindlasti veel.
Põhi:
150 g võid
150 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
100 g riivitud juustu
Kate:
1 pk pehmet kitsejuustu
8 päikesekuivatatud tomatit
3,5 spl pestot
250 g kirsstomateid
125 ml vahukoort
125 ml hapukoort
3 muna
soola
pipart
Sega jahu ja küpsetuspulber omavahel. Lisa või tükid ja sõtku sellest ühtlane taigen. Lisa taignale juust ning suru taigen pirukavormi. Pane pooleks tunniks külmkappi. Toesta tainaservad fooliumiga, torka kahvliga põhja mõned augud ning küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Täidise jaoks sega lahti klopitud munad, kitsejuust, vahukoor, hapukoor ja pesto, maitsesta soola ja pipraga. Kalla täidis eelküpsetatud põhjale ning laota peale tükeldatud päikesekuivatatud tomatid ning pooleks lõigatud kirsstomatid. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar